Sepatu Skateboarding Modern, Apik & Apik Kanthi Ndhuwur Bercahaya Ing Bobot entheng

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Item nilai
Gaya: sepatu skateboard
Bahan: PU ndhuwur / MD outsole.
ukuran: 36-45
warna: disesuaikan
MOQ: 600 prs / werna.
Merk: OEM utawa ODM loro-lorone ditampa
Biaya sampel gratis
Fitur: entheng, trendi, modern, apik, katon apik.
Fungsi: kanggo olahraga skateboard, gampang kanggo ngresiki, padhang, banyu-bukti
jinis kelamin: wong lanang
Gaya pungkasan: semen.
Kerajinan: logo dicithak, logo bordir.
Paket: kothak mlebu.

Katrangan

Model apik gayane;

Rega sing kompetitif;

Kualitas apik;

Produksi massive;

Pangiriman pas wektune.

Gambar Produk

Women’S Trendy & Fancy Look Boarding Shoes With Nice Color Combination Upper & Tpr Outsole (1)
Women’S Trendy & Fancy Look Boarding Shoes With Nice Color Combination Upper & Tpr Outsole (3)
Women’S Trendy & Fancy Look Boarding Shoes With Nice Color Combination Upper & Tpr Outsole (2)
Women’S Trendy & Fancy Look Boarding Shoes With Nice Color Combination Upper & Tpr Outsole (4)

Pasar Ekspor Utama

Asia
Amerika Tengah/Kidul
Timur Tengah.

Packing & Pengiriman

CTN ukuran: 65*38*35 cm
Unit saben Karton Ekspor: 18
FOB Port: Xiamen

Bobot net: 5kg
Bobot reged: 6kgs

Pembayaran & Pangiriman

Metode Pembayaran: TT, L/C, Western Union, Paypal dll.
Wektu pangiriman: ing 30-45 dina sawise konfirmasi pesenan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita